Może Scissor Sister, własnie w takim klimacie spiewają piosenki coś w latach 80. A z ich utworów do poszukiwanej piosenki pasuje mi ta "I Don't Feel Like Dancing".
Niestety to żadna z tych piosenek, zostaje tylko mieć szczęście, że będzie kiedyś lecieć w radiu i wtedy nagram słowaq będź zapamiętam więcej szcegółów. Ale dizękuje za pomoc.
Edit : O w morde, wczoraj oglądam sobie jaka to melodia ze znudzenia, i znalazłem :
ale nigdzie jej nie mogę znaleźć.
Nazywa się jakoś "Shup Shup Song". Jakby ktoś wiedział gdzie chociaż można przesłuchać to prosze dać znać.
_________________ "Nic nie uprzedzi Mojego powrotu
Nawet jeśli poranek jest nieurodzajny przez obietnice." - L.AIII.w.7,8 Autor. Blaevy.
Jeśli to ta piosenka co podał zylog to Blaevy źle sporządziłeś swój opis i to bardzo. Tam nie ma żadnego kolesia na wokalu. I co ważniejsze ten kawałek powstał w 1990 roku do filmu w którym grała Cher pt."Syreny". Kiedyś w dzieciństwie tego słuchałem, bo dość popularne było (Eh czasy mojej podstawówki, aż sobie puszcze ten kawałek ). I tym sposobem zamiast naprowadzić innych wprowadziłeś ich w maliny .
_________________ Poznaj świat emulacji >>Click<< Zapraszam!
Wysłany: 28-10-2009, 21:53
O człowieku jeśli to ten kawałek to powinni cie zamordować
Nie pamiętam dokładnie z którego to roku ale to już późna podstawówka, pamiętam że stałem po kasetę Cher w cholernie długiej kolejce,śnieg prószył mi w twarz,a po zakupie byłem totalnie rozchorowany.
Ps. Teraz to pewnie będzie się wstydził przyznać i powie że to nie to
O człowieku jeśli to ten kawałek to powinni cie zamordować
Nie pamiętam dokładnie z którego to roku ale to już późna podstawówka, pamiętam że stałem po kasetę Cher w cholernie długiej kolejce,śnieg prószył mi w twarz,a po zakupie byłem totalnie rozchorowany.
I niech zgadnę warto było ? Pamiętam, że ta piosenka była bardzo kiedyś popularna i większość co ma 20 lat z hakiem na pewno musiała to słyszeć. Viva to puszczała bardzo często. Nawet teraz fajnie po tylu latach ten kawałek usłyszeć.
koNESer napisał/a:
Ps. Teraz to pewnie będzie się wstydził przyznać i powie że to nie to
Jeśli jest prawdziwym facetem to się przyzna . Poza tym co mu szkodzi ?
_________________ Poznaj świat emulacji >>Click<< Zapraszam!
poza tym, ja przez długi czas nie potrafiłme skojarzyc ze sobą nut "Beds Are Burning" i " Another Brick In The Wall" czy też "Smells Like Teen Spirit". A przecież nie znać tych kawałków jest grzechem powszednim :P toż to same legendy
z resztą, jakby ktoś często słuchał muzyki i oglądał "Jaka to melodia", to też by raczej nie miał problemów z odnalezieniem tej nuty
Sory ze sie wtracam temat, ale tez przypomnialem sobie stary kawalek, ktorego nazwy nie pamietam , szedl mniej wiecej tak :
Da da da da OOOOOOOO DA DA DA OOOOOOOOOOO <-- takie ,,slowa'' byly w refrenie. a pozniej cos po angielsku nawijali .Kawalek Bardzo, ale to bardzo energetyczny /zywiolowy, cos w stylu Daddy Cool, tyle ze jeszcze bardziej wesoly .
Wiem ze opis tej piosenki (dada oo ) duzo nie wniesie hehe ale mam nadzieje ze ktos wie o co chodzi.